teisipäev, 16. august 2016

Suvised smuutid

Heiiii! Populaarsust on kogunud smuutid, nii et otsustasime teiega jagada mõnda meie kodust smuuti retsepti (marja-tatrasmuuti on raamatust, Tatratoidud, Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo). Smuutid on väga tervislikud, kui neid ise kodus teha ja valida endale sobivad kogused marju, puuvilju ning magusaid aineid. Meile meeldivad smuutid väga ning loodame, et ka teile!

MARJA-TATRASMUUTI JOGURTIGA

Vaja läheb:
2 kuhjaga sl toortatratangu või idandatud toortatart
2-2,5 dl külmutatud või värskeid marju (näiteks mustikaid, vaarikaid ja mustad sõstrad)
1 banaan
2 sl mandleid
soovi korral 1-2 tl mett
4 dl maitsestamata jogurtit

Valmistamine:
Pane tatar ja mandlid eraldi kausikestesse 5 tunniks kuni üle öö vähese veega likku (vett nii palju, et kataks tatra). Mõõda kõik ained (tatar koos leotusvedelikuga, sest ka sinna on imendunud väärt aineid) blenderisse ja surista segamini. Ongi valmis!







TROOPILINE SMUUTI

Vaja läheb:
1 banaan
1 apelsin
1 virsik
1 mango
1 dl kookoshelbeid

Valmistamine:
Koori banaan, lõiks neljaks ja prae pannil u 2 minutit. Tõsta praetud banaan blendrisse. Koori ka apelsin ja mango, lõika tükkideks ja pane blenderisse. Lõigu ka virsik ja lisa blenderisse. Lõpuks lisa ka kookoshelbed ja blenderda segamini. Valmis!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar