laupäev, 27. august 2016

Leivaampsud avokaado ja tomatiga

Heiiii! Suvel saab korraldada palju erinevaid pidusid või lihtsalt kokkusaamisi, kuid oleks vaja ka midagi näksimiseks. Meie tooksime välja väikesed leivaampsud mis on head ja tervislikud. Need on natuke võileiva moodi, kuid need on väiksemad ja kõik on leivakese peale kuhjatud. Kindlasti proovige järele niisama või kui on tulemas mõni üritus!

LEIVAAMPSUD AVOKAADO JA TOMATIGA

Vaja läheb:
väiksesed rukkipalad
1 avoaado
poolik sibul
3 tomatit
1 spl toorjuustu
soola ja pipart

Valmistamine:
Pane rukkipalakesed 5 minutiks ahju sooja. Tükelda avokaado, tomat ja sibul väikesteks kuubikuteks ja tõsta kaussi. Lisa toorjuust, sool ja pipar ning sega läbi. Võta rukkipalad ahjust välja ja tõsta umbes lusikatäis avokaado-tomati segu palale. Serveeri kenasti taldrikule või muule alusele.

Valmis need ongi!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar